Pizzeria Big Mic

La prima vedere pizza reprezintă un produs ușor de făcut, dar în realitate lucrurile stau altfel.


Cuptor cu lemne

Un cuptor profesional de pizza poate transforma un restaurant simplu în unul cu renume. Adesea, un echipament profesional face diferența!


Calitatea Preparatelor

Primul pas pentru obținerea unei pizze îl reprezintă alegerea făinii destinată blatului de pizza. Un alt aspect în procesul de fabricare al pizzei îl reprezintă folosirea „tehnologiei frigului”, adică folosirea palinelor de aluat pentru blatul de pizza după o maturare a acestora la rece 4°C timp de minim 24 de ore. Acest lucru se poate face doar în cazul în care alegem făina corectă care să se preteze la acest tip de proces de maturare.


Făină Premium

Făina reprezintă coloana vertebrală a aluatului. Alegerea tipului de făînă este esențială în obținerea unui aluat de calitate. În Italia există cinci categorii de făină și anume: 00,0,1,2 și făină integrală. Blatul de pizza se face de obicei din făină de tipul 00 și făină de tipul 0, pentru că aceste tipuri de făinuri mai rafinate sunt mult mai maleabile în comparație cu celelalte.

Calitate Premium

Toate produsele sunt la nivel de specialitate HoReCa, calitate premium, asigurându-te, astfel, că vei primii o pizza pe care o va lăuda toată familia.

Folosim doar ingrediente proaspete

Prosciutto Cotto este o șuncă ușor coaptă la cuptor și afumată natural. Produsă după vechile tradiții, cusută și legată manual de către un operator cu experiență, rezultatul fiind o șuncă moale dar fermă, cu note foarte plăcut aromate.

Prosciutto Crudo

Cu un gust dulce și sărat în același timp, Prosciutto Crudo se pote folosi cu succes în multe preparate culinare, plecând de la cele mai simple și până la cele mai rafinate meniuri.

Nimic congelat

Un salam calitativ și cu un gust „ca cel de pe vremuri”! Toate mezelurile noastre sunt proaspete și naturale, de la furnizorii noștrii de încredere.

Fructe și legume românești de la producători locali

Susținem fermierii locali prin parteneriate pe termen lung, pentru a asigura clienților noștrii zilnic, fructe și legume românești proaspete, de cea mai bună calitate.